+36 30 650 4037 info@stinner.hu
Oldal kiválasztása

A stinner.hu oldal felhasználási feltételei:

Azzal, hogy belépett az oldalra elfogadta annak felhasználási feltételeit, függetlenül attól, hogy azt olvasta-e.

Az oldalt üzemeltető Stinner Villamosságtechnikai Kft. lehetőség szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy ezen az oldalon pontos, aktuális és minél teljesebb körű információk jelenjenek meg. Felhívjuk a figyelmét azonban, hogy jelen oldalon közzétett – illetve a hivatkozásokon keresztül elérhető – információk és adatok nem teljes körűek, a tudomány és technika fejlődésével, szabványok jogszabályok változásával változhatnak, minden erőfeszítésünk ellenére tartalmazhatnak  – nem szándékos –  szakmai vagy tényszerű pontatlanságokat. Erre tekintettel az üzemeltető nem vállal felelősséget az adatok pontosságáért és az információs tartalom teljeskörűségéért.

Az oldalon szereplő hivatkozások csak a könnyebbséget szolgálják és egyik hivatkozás szerepeltetése sem jelenti az üzemeltető jóváhagyását az oldal tartalmát illetően. Az üzemeltető nem vállal felelősséget sem a hivatkozásokon keresztül elérhető oldalak tartalmáért, sem az azokon található hivatkozásokért. A honlapon és hivatkozásokon keresztül elért adatok és információk értelmezése, felhasználása a felhasználó feladata és saját felelősségére történik. Az üzemeltető nem felelős az információk értelmezéséből és felhasználásából eredő károkért.

Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Nem minősülnek ajánlattételenk.

Az oldalon elhelyezett tartalmak szabadon felhasználhatók, előadhatók, feldolgozhatók, azzal a feltétellel, hogy a szerző forrásként hivatkozik az oldalra, feldolgozásában erre az oldalra mutató linket helyez el.

Szívesen veszünk minden építő jellegű kritikát, és megtiszteltetésnek vesszük, ha valaki a saját oldalán ide mutató hivatkozást helyez el.

 

fotók: pixabey.com

WordPress: elegantthemes.com

 

k

üzemeltető

Stinner Villamosságtechnikai Kft.

9027 Győr Toldi u. 8/a

+36 30 650 4037

info@stinner.hu

l

szerkesztő

Stinner László

+36 20 985 7890

info@stinner.hu

tárhely

4026 Debrecen, Honvéd u. 1/A 1/1.

+36 52 322 121

Dima.hu Kft.